„Vrcholné léto v jižních Čechách. Na okolních loukách dosychá posekaná tráva, v nedalekém pivovaru dosušují slad a v pozdním odpoledni se na zahradě rozehřívá gril s dřevěným uhlím. Na stole vedle grilu leží miska s čerstvě natrhaným ovocem a masem naloženým ve směsi koření. Už jen mňoukající kočka a idyla je dokonalá. A pokud byste si tento destilát, který si v žádném případě nehraje na Skotsko, ale přesto ctí svůj původ, chtěli skutečně vychutnat, doporučuji pít při pokojové teplotě, kdy se všechny výše uvedené tóny v dokonalé harmonii rozvinou a poskytnou vám neskutečný zážitek. A k dobrému masitému pokrmu mne doslova baví.“
Václav Rout
Destilát z nakuřovaného sladu.
5 cl destilátu
2 cl limetkového kordialu
5 cl destilátu
0,5 cl javorového sirupu
1,5 kapky Fee Brothers Black Wallnut bitteru
4 cl destilátu
2 cl Baron Hildprandt Zralá Hruška
3 kapky Fee Brothers Molases bitteru
0,5 cl cukrového sirupu